waarom zou ik meedoen?

in 2012

Waarom ik mee doe?

Omdat het ontzettend leuk is! Een dialooggesprek geeft je de gelegenheid nieuwe mensen te ontmoeten! Terwijl jij luistert en vragen stelt vertellen zij over hun bijzondere ervaringen. En dat doe jij ook, waarbij zij luisteren naar jouw dromen en hoe je die wilt realiseren. Het is leuk om die te horen! En om te genieten van hoe divers we zijn! Geraakt, getroffen, ontroerd. Het besef van een liefdevolle overvloed, alleen door stil te zijn.
Het is ook leerzaaam: je leert er luisteren, omdat iedereen dat doet. Dat geeft een weldadige rust, zelfs op het moment dat je voelt het niet eens te zijn, omdat je weet dat je er niets van hoeft te vinden. Ik zie, ik hoor, ik denk, ik voel. Van binnen!

Ik vond het in de weken ná november 2011 op de locatie aan de Hatertseweg een wonderlijke ervaring om te merken dat de anderen aan tafel op een prettige wijze en ook veel langer op mijn netvlies bleven, omdat ik beter en intenser had geluisterd. Zij zaten in mijn hart, op dat niveau had ik contact gemaakt. Alleen al daarom zou je mee moeten doen!

17-10-2012 2:43 am · 0 comments

Comments on this entry are closed.

Next post: