mei 2009

Over Nijmegen in Dialoog

by Nils on 25/05/2009

in 2009

Nijmegen gaat in Dialoog

over het thema ‘Thuis in Nijmegen’

op donderdag 5 november 2009!

Na alle voorbereidingen is het op donderdag 5 november 2009 dan eindelijk zo ver: Nijmegen gaat in Dialoog! Noteer 5 november 2009 in uw agenda, want op die datum gaat heel Nijmegen met elkaar in dialoog op twee dagdelen:

  • Middag van 13:30 uur tot 16:00 uur
  • Avond van 19:30 uur tot 22:00 uur

Wat gaan we precies doen? Lees de informatie en het nieuws op deze website. Je kunt je natuurlijk ook direct aanmelden om met ons om de tafel te komen zitten en mee te praten via de pagina Meedoen / Aanmelden.

Doel
Doel van de Dag van de Dialoog is door middel van de dialoog nieuwe verbindingen te maken, kris kras door de samenleving in een stad heen, waardoor nieuwe inzichten, ideeën, kansen en concrete projecten ontstaan die bijdragen aan samenhang in de stad. Langzamerhand worden steeds meer locaties op de kaart gezet.

Organisatie zonder geld
In Nijmegen is ervoor gekozen de Dag van de Dialoog te organiseren zonder dat er geld in omgaat. Partijen, organisaties en individuele deelnemers worden van harte uitgenodigd waarde in te brengen. Dit kan variëren van het organiseren van een dialoogtafel tot het beschikbaar stellen van ruimte. Van het regelen van drukwerk tot het verzorgen van hapjes of volledige catering op 5 november.

Door op deze manier te werken menen wij een bijzonder waardevolle dag te kunnen organiseren, met betrokken partijen die er nadrukkelijk zelf voor gekozen hebben mee te bouwen, zonder dat geld hierbij een belemmering vormt.

Alle partijen die meebouwen hebben waarde ingebracht. Ze bouwden de site, ontwikkelden en maakten de flyers, mailings en posters, stellen ruimte of tijd beschikbaar, etc.

Wilt je meebouwen of bijdragen laat het ons dan weten!

25/05/2009 9:46 am · 0 comments

Nijmegen in Dialoog
Het landelijk intitiatief van de Dag van de Dialoog wordt heeft nu ook voet aan de grond gekregen in Nijmegen. Lees dit bericht »

06/05/2009 22:51 pm · 1 comment