oktober 2009

Praten wérkt!

by Juul on 31/10/2009

in 2009

Soms zeggen mensen met wie ik over Nijmegen in Dialoog praat: ‘Wat heb je daar nou aan, een beetje met alkaar praten?’ Een hoop, blijkt ook uit onderzoek van de Universiteit van Amsterdam (Prof. dr. Eveline Tonkens, 2006):

effecten-dialoog1

31/10/2009 19:03 pm · 0 comments

Gelderlander 31-10-2009

Lees vandaag in De Gelderlander een interview met Nils en Michel Groenenstijn, initiatiefnemers van Nijmegen in Dialoog. Ook alle achtergronden en alles wat je verder moet weten staan in het artikel. Download het hier om het op je gemak eens na te lezen.

Lezer van de Gelderlander, welkom op dit blog. Heb je je al aangemeld?

31/10/2009 16:31 pm · 0 comments

“Is het hier?” Ja Mario Been, het is echt hier! We zijn enorm trots op onze tafellocatie in het McDos Goffertstadion, thuisbasis van N.E.C.! Mario is inmiddels ook al fan van Nijmegen in Dialoog en nodigt jullie allemaal uit mee te doen aan één van de gesprekken.  Lees dit bericht »

30/10/2009 17:45 pm · 0 comments

Win het N.E.C. jaarboek 2008

Naast een dialoogtafel in het stadion hebben wij nog een leuk extraatje met een N.E.C.-tintje: Win het N.E.C. jaarboek 2008 ‘Alles kwam goed!!’. Natuurlijk krijg je dit prachtige boek niet zomaar, je hoeft je alleen aan te melden voor de Dag van de Dialoog… precies als 100e! Lees dit bericht »

29/10/2009 21:23 pm · 0 comments

brug1

29/10/2009 14:26 pm · 0 comments

Thuis in Nijmegen is voor mij…

oktober 29, 2009

Thuis in Nijmegen is voor mij… Wat betekent Thuis in Nijmegen voor jou? Uiteraard gaan we hier al uitgebreid over in gesprek op 5 november (waarvoor je je nog steeds kunt aanmelden), maar wij willen het gesprek alvast online starten. Geef daarom hieronder zo creatief mogelijk antwoord op de uitspraak
Read More →

Read the full article →

Krayenhoff verdient een bloemetje!

oktober 29, 2009

Ja, daar zit je dan in Dialoog met je koffie, koek, appels en wie weet welke hapjes mensen nog gaan leveren. Lekker smullen natuurlijk, maar het oog wil ook wat. Zoiets zullen ze wel gedacht hebben bij Bloemsierkunst Krayenhoff toen ze van deze dag hoorden.

Read the full article →

Appeltjes voor de dorst uit het land van Maas en Waal

oktober 29, 2009

‘De stad kan niet zonder het platteland eromheen’ hoorde ik gisteren van Henk Verweij, betrokkene bij de Fruit Promotie Groep. Daar heeft hij helemaal gelijk in, vinden wij. Daarom nodigen we bij deze uitdrukkelijk iedereen uit die in de dorpen en buurtschappen om Nijmegen heen wonen, ook deel te nemen
Read More →

Read the full article →

Dag van Dialoog wint ook na verlenging…

oktober 29, 2009

Wat een spannende avond was het gisteren in de Goffert. Na verlenging versloeg N.E.C. het Rotterdamse Excelsior met 2-1. Nijmegen in Dialoog was erbij, wat heet. Wervende teksten op het grote scherm, omroepberichten van de stadionspeaker en flyers bij ieder verkooppunt.

Read the full article →

Rabobank Rijk van Nijmegen nieuwe partner Nijmegen in Dialoog

oktober 28, 2009

  Rabobank. De bank voor nieuwe ideeën. De nieuwe pay off van de Rabobank. Wij hopen ook dat er veel nieuwe ideeën zullen voortkomen uit de Dag van de Dialoog. Vandaag hebben de Rabobank Rijk van Nijmegen en Nijmegen in Dialoog het nieuwe partnership besproken.

Read the full article →

Nijmeegse Annie maakt radiospotjes op Nijmegen 1 radio

oktober 28, 2009

Nijmeegse Annie, een van de succesvolle types van Claudia van Kesteren gaat speciaal voor Nijmegen in Dialoog radiospotjes opnemen.

Read the full article →

Promotieteam vanavond actief op ‘tafellokatie’ de Goffert

oktober 28, 2009

Tijdens de bekerwedstrijd van vanavond, N.E.C.-Excelsior, zal het Nijmegen in Dialoog- promotieteam actief zijn in het McDos Goffertstadion, thuisbasis van de Nijmeegse voetbaltrots en een van de lokaties tijdens de dag van de dialoog.

Read the full article →

Wij staan voor de Wijk staat ook voor Nijmegen in Dialoog

oktober 28, 2009

De maatschappelijke stichting Wij staan voor de Wijk zorgt voor verbinding in Nijmegen. Dit samenwerkingsverband van de Gemeente Nijmegen, Breng (voorheen Novio), Talis, DAR, N.E.C. Nijmegen en ROC Nijmegen organiseert onder andere een voetbalproject in de Nijmeegse wijken: De buurtbattle.

Read the full article →

Eerste poster hangt

oktober 27, 2009

Nu de posters van Nijmegen in Dialoog gedrukt zijn moeten ze natuurlijk overal worden opgehangen. Zo te zien is alle begin moeilijk, maar ik kan je verzekeren, we hebben inmiddels genoeg geoefend…

Read the full article →

Flyers en posters nu downloadbaar

oktober 27, 2009

Nu wij ook onze gedrukte flyers hebben ontvangen, met dank aan Talis, is het natuurlijk ook prettig als er nog wat digitaal verspreid wordt. U kunt hieronder zelf de flyer downloaden, printen en doormailen naar zoveel mogelijk mensen die mee willen doen.

Read the full article →

Aankondiging via intranet UMC St. Radboud

oktober 26, 2009

Vandaag is op het intranet van het UMC St. Radboud de aankondiging van Nijmegen in Dialoog geplaatst. Hierdoor komt het evenement onder ogen van de 9000 medewerkers die regelmatig dit portal bezoeken.

Read the full article →

Interview met gespreksleider Bert Blonk

oktober 26, 2009

Bert, jij bent een van de tientallen gespreksleiders bij Nijmegen in Dialoog. Waarom heb je je er voor opgegeven? Ik ben al wat langer geïnteresseerd in het werken met het Dialoogmodel via een open houding, vraagstelling en werkelijke interesse in de ander.

Read the full article →

Ook Print-out draagt zijn steentje bij

oktober 26, 2009

Ook het Nijmeegse Midden- en kleinbedrijf heeft Nijmegen in Dialoog ontdekt en steeds meer ondernemers dragen hun steentje bij aan het slagen van deze dag.

Read the full article →

Stadsicoon Stevenskerk bouwt mee!

oktober 26, 2009

Veel Nijmegenaren denken bij Thuis aan Nijmegen, het thema van de Dag van de dialoog op 5 november, aan de contouren van de stad als ze vanuit het noorden komen aanrijden. De karakteristieke waalbrug, de lichtjes op de waalkade en natuurlijk, hoog en onmiskenbaar, de Stevenskerk.

Read the full article →

Organisatie op de bon geslingerd!

oktober 23, 2009

Tot en met 5 november zal Nijmegen in Dialoog duizenden keren op de bon worden geslingerd. En daar zijn we heel blij mee! Het betreft namelijk geen bonnen van oom Agent, het zijn de bonnen van oom Albert!

Read the full article →