Campagne 2016 – Week van de Dialoog – Nijmegen

13-12-2015

Voorlopig Week Programma

vr 04/11 – Training (gratis) voor Dialoogbegeleiders (m/v)
2 sessies: 1x in de ochtend, 1x in de middag; locatie afhankelijk van aanmeldingen

za 05/11 – 8e Dag van de Dialoog in Nijmegen
de jaarlijkse dag vol gesprekken, op verschillende locaties, verspreid door de stad, vaak georganiseerd door liefhebbers van de dialoog, vaak met specifieke variant op het deelthema én met een doelgroep

zo 06/11 – KoopZondag in Dialoog | Nijmegen Centrum
Een tafel rond het thema “meer doen voor je buurt”

zo 06/11 – Supporters in Dialoog | onder voorbehoud
speelt NEC thuis of uit? Op dit moment is dat nog niet bekend. Bij een thuiswedstrijd ontvangt NEC een deel van de bezoekende supporters, 4 uur vóór de wedstrijd, voor een dialooggesprek.

ma 07/11 – Maandag in Dialoog 
Een dialoogesprek voor traditionele ‘ik ben op maandag vrij’ beroepen: Kappers in Dialoog, Horeca in Dialoog etc. Nijmegen in Dialoog stuurt via tweets de oproep tot deelname aan de dialooggesprekken.

di 08/11 – Cultuur in Dialoog
Opties zijn: Bieb in Dialoog, Lindenberg in Dialoog, Doelgroep in Dialoog, Lux in Dialoog, Raad in Dialoog, Ambtenaar in Dialoog, etc

wo 09/11 – Onderwijs in Dialoog
dialooggesprekken bij basisonderwijs, voortgezet onderwijs, ROC, HAN, Radboud etc

do 10/11 – Overheid in Dialoog
opties zijn: Raad in Dialoog, Ambtenaar in Dialoog, Sociaal Wijkteam in Dialoog, STIP in Dialoog

vr 11/11 – Ondernemers in Dialoog
dialooggesprekken bij Open Coffee, middaglunch en/of eindeweeksborrel.

za 12/11 – Partners in Dialoog
mannen (‘s morgens), vrouwen (‘s middag) en stellen (‘s avonds)

zo 13/11 – Supporters in Dialoog | onder voorbehoud
speelt NEC thuis of uit? Op dit moment is dat nog niet bekend. Bij een thuiswedstrijd ontvangt NEC een deel van de bezoekende supporters, 4 uur vóór de wedstrijd, voor een dialooggesprek.

Afsluiting van 8e Nijmegen in Dialoog: wie is in 2016 de sponsor?

In dit 8e jaar wil Nijmegen in Dialoog graag 2 bewoners van Lent, 2 uit het Centrum en 2 uit Nijmegen Oost aan de dialoogtafel. Om van elkaar te horen en te leren wat het wonen in buurt en wijk betekent in jouw huis, met jouw buren, binnen jouw straat, of buurt, of wijk.
Bij voldoende ruime deelname is een verdiepende uitsplitsing naar tafelthema mogelijk, waardoor deelname aan de Tafel van Vertrouwen, Tafel van Waardering, Tafel van Erkenning, Tafel van Verbinding mogelijk wordt. Elke tafel heeft een deskundige dialoogbegeleider. Deelanem per wijk (3 stellen uit de wijk aan tafel is ook een optie) Bij deelname boven 50 personen wordt een boeiend voorprogramma geprogrammeerd.

Er is nog niets georganiseerd, doch indien het wil gaan bestaan, groeit het tot een aanvaardbaar aantal tafels om mee te starten. Wie gaat op zoek naar ruimten? Wie informeert zijn/haar netwerk? Zie ook de mogelijkheden vana adverteeren in Mijn Buurtje.

13-12-2015 23:11 pm · 0 comments