Nijmegen in Dialoog http://www.nijmegenindialoog.nl Van Frictie naar Flow. Zorg voor Verbinding. Verbeeldingskracht en cocreatie. Thu, 14 Sep 2017 16:25:15 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.8.2 17-01-2016 |NiD024 ook op Festival ‘Nijmegen Maken Wij’ http://www.nijmegenindialoog.nl/17-01-2016-nijmegen-maken-wij-nid024/ Sun, 03 Jan 2016 19:33:23 +0000 http://www.nijmegenindialoog.nl/?p=3504

Nijmegen bruist van de energie! De kracht van de stad zit in de bewoners want zij maken hun stad. Daarom start het jubileumjaar 2016 voor de wijken op zondag 17 januari 2016 met het Festival ‘Nijmegen maken wij’. Het festival is in de Kube binnen het Honigcomplex aan de Waalbandijk 20. Ook ‘Nijmegen in Dialoog’ participeert binnen Festival Nijmegen Maken Wij.

700 x 400 - logo nijmegen maken wij - kleur

Burgemeester Bruls opent om 13 uur het festival, de wethouders Renske en Bert reiken om 15.45 uur een prijs uit voor het meest verbindende wijkidee. En dat zou natuurlijk ook Nijmegen in Dialoog kunnen zijn, de organisatie van vrijwilligers die in plaats van de aandacht voor debat en discussie meer heil ziet voor een gezonde samenleving en hulpvaardige buurt door een focus op de dialoog. Door de dialoog leer je luisteren, krijg je inspiratie en ontwikkel jij je in cocreatie.

Wat gaat u zien en waaraan kunt u nog meer meedoen op dit festival?
muziek en hapjes uit de Nijmeegse wijken, korte workshops over actuele thema’s, presentaties en initiatieven uit heel Nijmegen, netwerkcafé, sport- en spelactiviteiten en creatieve workshops.
Meer informatie via de gemeentelijke Facebookpagina ‘Nijmegen maken wij’.

]]>
01-01-2016 | NiD024 wenst vrijwilligers een beste dialoog! http://www.nijmegenindialoog.nl/01-01-2016-nid024-wenst-alle-vrijwilligers-een-goede-dialoog/ Fri, 01 Jan 2016 10:00:29 +0000 http://www.nijmegenindialoog.nl/?p=3528

Nijmegen in Dialoog wil een levend netwerk zijn van betrokken burgers in onze stad. Deze burgers zijn binnen hun wijk vanuit interesse of belang verbonden via een dialooggesprek aan een digitale en/of fysieke dialoogtafel. Samen realiseren zij een meerwaarde vanuit de ‘collective thinking’ rondom de dialoogtafel, in de vorm van inspiratie en co-creatie, binnen autonome burgerparticipatie. Zij zorgen voor kennisontwikkeling, delen de interesse en zorg, en werken aan sociale cohesie.

Nijmegen in DialoogNijmegen in Dialoog is op zoek naar vrolijke vrijwilligers in verschillende boeiende en uitdagende rollen om dat in 2016 weer mogelijk te maken. Informeer bij de coördinator van NiD024.

]]>
06-01-2016 | Charlie in Dialoog | themadag NiD024 http://www.nijmegenindialoog.nl/06-januari-charlie-in-dialoog/ Mon, 28 Dec 2015 19:17:05 +0000 http://www.nijmegenindialoog.nl/?p=3502

we-weten-aanslag-charlie-hebdo-in-parijs (nu.nl)

Een jaar na na de aanslag op de redactie van het satirisch weekblad Charlie Hebdo organiseren verschillende dialoogsteden in Nederland een extra dialoogdag met als thema Vrijheid. Nijmegen doet ook mee, met het thema Vrijheid in Verbinding. De dialoogbijeenkomst vindt plaats in een bijzondere ruimte, die binnenkort wordt bekend gemaakt.

Deze dialoog is tevens de opening van het 8e dialoogjaar, waarin Nijmegen in Dialoog zich meer en vaker laat zien, onder andere door participatie in projecten, programma’s en festivals van anderen, waarin het (leren) luisteren naar elkaar voor nieuwe inspiratie en cocreatie zorgt. De deelname is gratis, de inschrijving is verplicht. Informeer bij de Coördinator van Nijmegen in Dialoog voor de mogelijkheden!

je suis charlie - tekst Voltaire

]]>
26-11-2015 | laatste Dag van de Dialoog in 2015: doe mee! http://www.nijmegenindialoog.nl/26-11-2015-de-laatste-dag-van-de-dialoog-in-2015-doe-mee/ Thu, 05 Nov 2015 20:00:42 +0000 http://www.nijmegenindialoog.nl/?p=3516

]]>
12-11-2015 | Week van de Dialoog | Filosofen in Dialoog http://www.nijmegenindialoog.nl/12-11-2015-week-van-de-dialoog-2015-filosofen-in-dialoog/ Wed, 28 Oct 2015 20:09:15 +0000 http://www.nijmegenindialoog.nl/?p=3520

]]>
nog 14 dagen | 6e Dag van de Dialoog op 5 november | Week van de Dialoog van 7 t/m 14 november http://www.nijmegenindialoog.nl/nog99dagen/ Mon, 20 Oct 2014 22:00:35 +0000 http://www.nijmegenindialoog.nl/?p=2958

Kun je zonder dialoog leven? Ben je dan nog in balans?
De behoefte zal altijd blijven: naast ons reactieve bestaan in de ‘mannelijke’ sfeer van discussie en debat (met een vol hoofd) is er ruimte nodig voor reflectie, met (vrouwelijke) energie van ontvankelijkheid (met een vol hart): de dialoog als een brug tussen frictie en flow. De dialoog als medicijn.

Meld je dus aan bij de Dag van de Dialoog en ervaar dat de dialoog een waardevolle communicatievorm is, als aanvulling op het debat en discussie, en die door de heilzame werking van ‘collective thinking, collective feeling & collective being’ aan de basis staat van co-creatie. De dialoog, brug tussen frictie en flow!

Nijmegen in Dialoog viert op 5 november 2014 de 6e Dag van de Dialoog.
In 2009 is Nijmegen in Dialoog gegroeid vanuit een #dtv project van Nils, de co-founder van het concept #dtv. Meebouwers aan organisatie, registratie, promotie, communicatie en deelnemers voor aan tafel werden geworven vanuit het eigen netwerk van vrienden, familie en ondernemers. Binnen de toenmalige visie met een jaarlijks roulerend coördinatorschap met elk jaar een nieuw #dtv project en een nieuw team meebouwers. En vanaf 2011 met een projectorganisatie.

2012 en 2013 hebben echter geleerd dat er met de nieuwe projectstructuur en zonder ‘significant netwerk’ geen enkel team ontstaat. Massaal hebben meebouwers, vrijwilligers, oganisaties en instellingen zich terug getrokken, wijzend naar de nieuwe trend (burgerparticipatie en samenredzaamheid) of om de reden dat meer dan vroeger nu vooral de tijd en het geld ontbreekt.

Reden voor een koerswijziging met een ander concept:
van een ‘durf – een ander – te vragen’ aanpak
naar het ‘durf – je zelf – te bieden’ benadering.
Van vragen om een gunst naar het aanbieden van inspiratie.

Nijmegen in Dialoog haakt daarmee aan bij de tendens om het initiatief bij burgers te stimuleren door het laten ontstaan van dialoogtafels tijdens de landelijke campagneweek, via de inzet van social media. Binnen Groups, Discussies, Campagnes en Events kan dan al chattend een dialoogtafel ‘organisch’ gevuld raken met interessante mensen, kris kras uit de stad, of juist uit eigen wijk of buurt. Bij het 2e lustrum zal die digitale omgeving er geheel anders uit zien en passen bij de behoeften van een digitale Community Nijmegen in Dialoog.

Op de site website biedt Nijmegen in Dialoog een overzicht van de dialoogtafels tijdens de Dag van de Dialoog: elk met een pagina waarin later, desgewenst, de ervaring van de dialoog kan worden vermeld. Daarnaast vele artikelen over de schoonheid van de dialoog en de verborgen krachten. Zoals over de dialoog als medicijn.

Vanaf het 1e lustrum in 2013 is tijdens de Week van de Dialoog – de landelijke campagne van Nederland in Dialoog loopt in 2014 van 7 t/m 14 november, zijn er dagelijks lokale projecten waarin specifieke doelgroepen zich aan de dialoogtafel laten zien.

]]>
nog 13 dagen… en dan gaat Nijmegen in Dialoog! Meedoen? http://www.nijmegenindialoog.nl/nog13dagen/ http://www.nijmegenindialoog.nl/nog13dagen/#comments Tue, 22 Oct 2013 23:33:12 +0000 http://www.nijmegenindialoog.nl/?p=2757

In dialoog gaan? Waarom zou ik mee doen? Wat levert dat op?
Een dialooggesprek van 6-8 mensen, onder een deskundige begeleiding, geeft naast een bijzonder aangenaam en vredig gevoel, door het respect voor elkaar en de empathie die ontstaat bij oordeelloos luisteren, ook de positieve kick van ‘collective thinking’. De inspiratie die je voelt en de verbeeldingskracht over je eigen mogelijkheden worden gevoed door de energie van dit ‘çollective thinking’. Om die reden staat er ook op de poster van 2013 de slogan “Dialoog, een feest van halen en brengen”. Je ‘brengt’ in zo’n groep het respect voor de ander en je neemt er de inspiratie en verbeeldingskracht weer uit mee! En dat alles door de bereidheid in het delen van de persoonlijke ervaringen en de dromen tijdens het dialooggesprek. Geholpen door de verdiepende vragen. In dialoog gaan is dus positief zijn: je stelt je open en respectvol op en je leert er te luisteren. Als je daar niet aan toe bent, en nog graag verkeerd in de staat van discussie en debat en jij je (eigen) gelijk nog vaak moet halen, kun je er beter nog niet mee te doen. En wachten tot volgend jaar. Tenzij je juist in dit patroon verandering wilt brengen. en je open wilt staan voor ‘de wereld’ om je heen. ‘Collective thinking’: tijdens de nationale campagen Nederland in Dialoog in week 45 is het dialooggesprek gratis!

Indien je naast #deelnemer (je investeert dan circa 3 uur in een gesprek ) ook “”begeleider van een dialoogtafel wilt zijn, krijg je van Nijmegen in Dialoog een gratis training aangeboden. De eerste wordt gegeven op 28 oktober, ‘s avonds in de Waarmakerij. Deze investering is ook circa 3 uur. Voor samen 6 uur investering heb je daarmee een mooie ‘communicatietool’ geleerd, die je kunt toepassen binnen je contacten en relaties in privé en de zakelijke wereld.

Waarom zou je mee doen? Bijvoorbeeld om tijdens dit 1e lustrum van Nijmegen in Dialoog je eigen dialoogtafel te organiseren rond jouw thema, waar jij meer over wilt delen en meer over wilt weten. Nijmegen in Dialoog heeft voor 2013 al een algemeen jaarthema gekozen: “samenwerken, samenleven”. En rond jouw tafel zou je dan kunnen spreken over aspecten die voor ‘samenwerken, samenleven’ van belang zijn en je tafel ook die naam geven! Als bijdrage aan het 1e lustrum van de Dag van de Dialoog. Voor welke dialoogtafel wil jij uitgenodigd worden? Voor welke dialoogtafel nodig jij graag een #deelnemer uit? Voorbeelden: de Tafel van Veiligheid, de Tafel van Erkenning, de Tafel van Waardering, Tafel van Gelijkwaardigheid etc. Aan die dialoogtafel praat je dan, met een getrainde begeleier over a) de ervaringen die je daar mee hebt b) de dromen die je daarin zou wilen leven en c) de acties die nodig zijn die droom meer werkelijkheid te laten worden. Daarom doe je mee!

]]>
http://www.nijmegenindialoog.nl/nog13dagen/feed/ 1
nog 18 dagen… Dag van de Dialoog / Week van de Dialoog http://www.nijmegenindialoog.nl/dagweekvandedialoog/ Fri, 18 Oct 2013 19:09:10 +0000 http://www.nijmegenindialoog.nl/?p=2537

]]> dialooggesprek 02-10-2013 http://www.nijmegenindialoog.nl/dialooggesprek-02-10-2013/ Tue, 01 Oct 2013 22:00:15 +0000 http://www.nijmegenindialoog.nl/?p=2256

dialooggesprek voor organisatoren
op woensdag 2 oktober
Tweede Walstraat 51
6511 LP Nijmegen
19:15 – 22:00

]]>
HAN CMV studenten onderzoeken 2012 & innoveren 2013: hoe wil Nijmegen in Dialoog? http://www.nijmegenindialoog.nl/hancmvfilm1/ http://www.nijmegenindialoog.nl/hancmvfilm1/#comments Wed, 03 Apr 2013 14:23:21 +0000 http://www.nijmegenindialoog.nl/?p=2141

Een ‘onderzoeksfilmpje’ van drie 4e-jaars HAN-studenten Culturele Maatschappelijke Vorming (CMV) – Jennifer Kollhammer, Violeta Bakker en Lonneke den Breeijen – laat 5 opties zien voor een dialooggesprek:

Welke kies jij?
Breng je stem uit op http://www.opinionpower.com/Surveys/515061867.html
Hartelijk Dank!

]]>
http://www.nijmegenindialoog.nl/hancmvfilm1/feed/ 1
Nijmegen in Dialoog 2012 door RTVNijmegen1 http://www.nijmegenindialoog.nl/nijmegen-in-dialoog-2012-door-rtvnijmegen1/ Thu, 03 Jan 2013 15:27:20 +0000 http://www.nijmegenindialoog.nl/?p=2159

Fragmenten van een dialooggesprek tijdens de Week van de Dialoog 2012 bij de Werkgroep Integratie Gehandicapten o.l.v. Laurian + een toelichting op de dialoog en het belang van deze vorm van communiceren door

Met dank aan RTVNijmegen1

]]>
heeft u een tafel en 6 stoelen? http://www.nijmegenindialoog.nl/heeft-u-een-tafel-en-6-8-stoelen/ http://www.nijmegenindialoog.nl/heeft-u-een-tafel-en-6-8-stoelen/#comments Tue, 13 Nov 2012 13:04:30 +0000 http://www.nijmegenindialoog.nl/?p=2037

NiD024: Heeft u een tafel en 6-8 stoelen? In een redelijke verwarmde ruimte? Met een kan water en 6-8 glazen? En eventueel ook thee en koffie en een koekje? Een beetje leuk gedekt? En een toilet voor tussendoor?

Jij: Ja!

NiD024: dan heb je de mogelijkheid om Tafelorganisator te worden bij Nijmegen in Dialoog!

Jij: Tafelorganisator bij Nijmegen in Dialoog? Is dat veel werk?

NiD024: Valt mee, het vraagt tijd en geduld van je om enkele dialoogpartners aan je tafel te krijgen. Dat is bij voorkeur niet de familie die je al hebt, en ook niet de collega’s waar je mee werkt, en zeker niet de buren die je toch al kent. Het zijn juist de bewoners verder in de straat en buurt, de nog onbekende vrienden van vrienden, of zo maar mensen die voor of achter jou in de rij van de kassa staan! Vul 3-4 stoelen en laat de rest aanschuiven via de aanmelding op internet. Laat je verrassen door nog onbekende bewoners, ondernemers en werknemers van Nijmegen.

Jij: kan het simpeler?

NiD024: Ja! Dan wordt je Tafelaanbieder bij Nijmegen in Dialoog. Dat geef je dan op (zie ‘tafel aanbieden’ en Nijmegen in Dialoog plaatst die locatie op de website. Je krijgt dan allemaal  mensen aan tafel die je nog niet kent, die benieuwd zijn naar jou, die met nieuwe ervaringen komen, waar je nieuwe dromen van kan horen.

Jij: en als je geen 6 stoelen hebt?

NiD024: indien je geen 6-8 stoelen hebt, of een te kleine ruimte, of dat gedoe allemaal niet wil, maar wel benieuwd bent naar die bijzondere ervaring van de dialoog, dan meldt jij je gewoon aan als Deelnemer van Nijmegen in Dialoog.

Jij: dat ga ik doen!

NiD024: Ho ho… nog even wachten! Vanaf 22 oktober 2012 12:00 uur worden de lokaties vrijgegeven en kan het aanmelden beginnen: Free Ticket, 1x per persoon per dialooggesprek en vol = vol.

Ook in 2012 gaat Nijmegen in Dialoog: van 1 tot 10 november!

Vanaf 22 oktober 2012 – 10 dagen voor het begin van de 10 daagse dialooggesprekken – staat het actuele aanbod vermeldt. Het nieuwe aanbod aan tafels, deelnemers en gespreksleiders zal dan dagelijks groeien! Volg twitter en facebook waarin en we jou op de hoogte houden. Kom dus snel weer langs en ontdek hoe jij bij kan dragen aan Nijmegen in Dialoog 2012! Nijmegen is dat meer dan waard!

Het doel van Nijmegen in Dialoog is door middel van ‘De Dialoog’ nieuwe verbindingen te maken, kris kras door de samenleving in onze stad heen, waardoor nieuwe inzichten, ideeën, kansen en concrete projecten ontstaan die bijdragen aan harmonie en samenhang in onze stad!

Thema 2012 in Nijmegen: Zorg voor Verbinding!

 

 

]]>
http://www.nijmegenindialoog.nl/heeft-u-een-tafel-en-6-8-stoelen/feed/ 1
in dialoog zijn = luisteren http://www.nijmegenindialoog.nl/in-dialoog-zijn-luisteren/ Wed, 31 Oct 2012 08:59:48 +0000 http://www.nijmegenindialoog.nl/?p=2003

Luisteren

Als ik je vraag naar mij te luisteren
en jij begint mij adviezen te geven,
dan doe je niet wat ik vraag.

Als ik je vraag naar mij te luisteren
en jij begint mij te vertellen,
waarom ik iets niet zo moet voelen als ik voel,
dan neem jij mijn gevoelens niet serieus.

Als ik je vraag naar mij te luisteren
en jij denkt dat jij iets moet doen
om mijn probleem op te lossen,
dan laat je mij in de steek,
hoe vreemd dat ook mag lijken.

Dus alsjeblieft,
luister alleen maar naar me
en probeer me te begrijpen.

En als je wilt praten,
wacht dan even en ik beloof je,
dat ik op mijn beurt naar jou zal luisteren.

Leo

]]>
de noodzaak van een dialoog http://www.nijmegenindialoog.nl/de-noodzaak-van-een-dialoog/ Mon, 22 Oct 2012 21:19:01 +0000 http://www.nijmegenindialoog.nl/?p=1996

Nijmegen is een stad met karakter. Vele verschillende culturele, etnische en religieuze groepen worden in de stad vertegenwoordigd. Dat zorgt voor een dynamisch en kleurrijk geheel. Al die verschillende invalshoeken kunnen echter ook goed botsen. Door vooroordelen en gebrek aan een écht contact wordt dat wij-zij-denken versterkt en trekken mensen zich terug, veilig in de ‘eigen’ groep. Om ondergronds verder et strijden…

De Dialoog is dan een noodzaak: de dialoog zorgt voor een  ontmoeting waarin we elkaar beter kunnen leren kennen. Door het begrip dat er voor elkaar ontstaat, wordt het inzicht de waarden die men gemeenschappelijk draagt ook groter.

Door respect te hebben voor de onderlinge diversiteit, door open met elkaar in dialoog te gaan, en door elkaars verschillen te bespreken en te leren waarderen, ontstaat er een groeiend wederzijds begrip en meer sociale harmonie in onze stad. Doen, ja toch!

]]>
de dialoog creëert draagvlak http://www.nijmegenindialoog.nl/de-dialoog-creeert-draagvlak/ Wed, 17 Oct 2012 12:11:56 +0000 http://www.nijmegenindialoog.nl/?p=1940

Nijmegen is een stad met karakter. Vele verschillende culturele, etnische en religieuze groepen worden in de stad vertegenwoordigd. Dat zorgt voor een dynamisch en kleurrijk geheel. Al die verschillende invalshoeken kunnen echter ook goed botsen. Door vooroordelen en gebrek aan een écht contact wordt dat wij-zij-denken versterkt en trekken mensen zich terug, veilig in de ‘eigen’ groep. Om dan ondergronds, voor sommigen, verder te strijden…
De Dialoog is dan een noodzaak: de dialoog zorgt voor een ontmoeting waarin we elkaar beter kunnen leren kennen. Door het begrip dat er voor elkaar ontstaat, wordt het inzicht ook groter in de waarden die men gemeenschappelijk draagt: het draagvlak wordt vergroot.
Door respect te hebben voor de onderlinge diversiteit, door open met elkaar in dialoog te gaan, en door elkaars verschillen te bespreken en te leren waarderen, ontstaat er een groeiend wederzijds begrip en meer sociale harmonie in onze stad. Doen! Ja toch!

]]>
goed voor je brein! http://www.nijmegenindialoog.nl/goed-voor-je-brein/ Wed, 17 Oct 2012 02:05:51 +0000 http://www.nijmegenindialoog.nl/?p=1823

Andrew Newberg en Mark Waldman

zijn 2 hersenwetenschappers, die onderzoek doen naar het effect van gebed en comtemplatie op het brein. In het boek  ‘How God changes your brain’ schrijven zij over hun bevindingen.

Aan het eind van dit boek geven ze een top acht van activiteiten, die bevorderlijk zijn voor je brein:

  1. vertrouwen
  2. dialoog met anderen, vooral de dieper gaande gesprekken.
  3. aerobic exercise (heftig inspannende fysieke activiteit)
  4. mediteren
  5. gapen
  6. bewust ontspannen
  7. intellectueel actief blijven
  8. glimlachen

bron: nieuwsbrief dialoog en samenleving – juni 2012

]]>
wat levert het me op? http://www.nijmegenindialoog.nl/wat-levert-het-me-op/ Wed, 17 Oct 2012 00:53:18 +0000 http://www.nijmegenindialoog.nl/?p=1783

Wat het oplevert?

Voor mij was dat een heel bijzonder gevoel. De prettige geur en kleur van het dialooggesprek heeft nog weken om mij heen gehangen. Het leverde mij een glimlach op, uit dankbaarheid. Ik heb me erkend gevoeld, niet afgewezen. En ik heb een ander niet afgewezen, alles kon met elkaar gedeeld worden en ook gedroomd en gedaan. Het was puur goud!

Het is heel plezierig om met 100% aandacht en met respect en gevoel naar een ander te luisteren. Zonder daarbij iets te hoeven vinden of te zeggen. Dat geeft de verteller aan tafel een veilig gevoel. Zo heb ik dat mee gemaakt bij mijn eerste dialooggesprek, november 2011 aan de Hatertseweg. Het thema vorig jaar was “Nijmegen opent haar deuren”. Het kennismaken was speels en ging aan de hand van de inhoud of detail van een sleutelbos, met onverwachte reacties! En het thema hielp enorm om met elkaar over ‘soortgelijke zaken’ te praten. Voor wie open ik mijn deuren? Mijn dialoogpartners hielpen mij, door stil te luisteren en enkel te vragen, daar meer dan open over te zijn. Zonder enig commentaar. Pure liefde. Alleen al daarom zou je moeten gaan!

]]>
waarom zou ik meedoen? http://www.nijmegenindialoog.nl/waarom-zou-ik-meedoen/ Wed, 17 Oct 2012 00:43:56 +0000 http://www.nijmegenindialoog.nl/?p=1777

Waarom ik mee doe?

Omdat het ontzettend leuk is! Een dialooggesprek geeft je de gelegenheid nieuwe mensen te ontmoeten! Terwijl jij luistert en vragen stelt vertellen zij over hun bijzondere ervaringen. En dat doe jij ook, waarbij zij luisteren naar jouw dromen en hoe je die wilt realiseren. Het is leuk om die te horen! En om te genieten van hoe divers we zijn! Geraakt, getroffen, ontroerd. Het besef van een liefdevolle overvloed, alleen door stil te zijn.
Het is ook leerzaaam: je leert er luisteren, omdat iedereen dat doet. Dat geeft een weldadige rust, zelfs op het moment dat je voelt het niet eens te zijn, omdat je weet dat je er niets van hoeft te vinden. Ik zie, ik hoor, ik denk, ik voel. Van binnen!

Ik vond het in de weken ná november 2011 op de locatie aan de Hatertseweg een wonderlijke ervaring om te merken dat de anderen aan tafel op een prettige wijze en ook veel langer op mijn netvlies bleven, omdat ik beter en intenser had geluisterd. Zij zaten in mijn hart, op dat niveau had ik contact gemaakt. Alleen al daarom zou je mee moeten doen!

]]>
1 t/m 10 november 2012 http://www.nijmegenindialoog.nl/nijmegen-in-dialoog-2012/ Thu, 11 Oct 2012 12:00:59 +0000 http://www.nijmegenindialoog.nl/?p=1484

Ook in 2012 gaat Nijmegen in Dialoog: van 1 tot 10 november!

We zijn druk doende de website up-to-date te maken. Vanaf 16 oktober hopen we een actuele site aan te kunnen bieden waar het aanbod aan tafels, deelnemers en gespreksleiders dan dagelijks zal groeien en we iedereen in de blog op de hoogte kunnen houden wat er nog staat te doen om het dit jaar weer een succes te laten zijn. Kom dus snel weer langs en ontdek hoe jij bij kan dragen aan Nijmegen in Dialoog 2012!

Het doel van Nijmegen in Dialoog is door middel van ‘De Dialoog’ nieuwe verbindingen te maken, kris kras door de samenleving in onze stad heen, waardoor nieuwe inzichten, ideeën, kansen en concrete projecten ontstaan die bijdragen aan harmonie en samenhang in onze stad!

]]>
Video: Nijmegen maakt contact! http://www.nijmegenindialoog.nl/video-nijmegen-maakt-contact/ http://www.nijmegenindialoog.nl/video-nijmegen-maakt-contact/#comments Sat, 04 Dec 2010 17:43:13 +0000 http://www.nijmegenindialoog.nl/?p=1095

Zie hier het beeldverslag van Nijmegen in Dialoog 2010. Dankjewel Lotte en Robert Kersbergen voor deze fraaie productie.

]]>
http://www.nijmegenindialoog.nl/video-nijmegen-maakt-contact/feed/ 2