heeft u een tafel en 6 stoelen?

by on 13/11/2012 · 1 comment

in 2012

NiD024: Heeft u een tafel en 6-8 stoelen? In een redelijke verwarmde ruimte? Met een kan water en 6-8 glazen? En eventueel ook thee en koffie en een koekje? Een beetje leuk gedekt? En een toilet voor tussendoor?

Jij: Ja!

NiD024: dan heb je de mogelijkheid om Tafelorganisator te worden bij Nijmegen in Dialoog!

Jij: Tafelorganisator bij Nijmegen in Dialoog? Is dat veel werk?

NiD024: Valt mee, het vraagt tijd en geduld van je om enkele dialoogpartners aan je tafel te krijgen. Dat is bij voorkeur niet de familie die je al hebt, en ook niet de collega’s waar je mee werkt, en zeker niet de buren die je toch al kent. Het zijn juist de bewoners verder in de straat en buurt, de nog onbekende vrienden van vrienden, of zo maar mensen die voor of achter jou in de rij van de kassa staan! Vul 3-4 stoelen en laat de rest aanschuiven via de aanmelding op internet. Laat je verrassen door nog onbekende bewoners, ondernemers en werknemers van Nijmegen.

Jij: kan het simpeler?

NiD024: Ja! Dan wordt je Tafelaanbieder bij Nijmegen in Dialoog. Dat geef je dan op (zie ‘tafel aanbieden’ en Nijmegen in Dialoog plaatst die locatie op de website. Je krijgt dan allemaal  mensen aan tafel die je nog niet kent, die benieuwd zijn naar jou, die met nieuwe ervaringen komen, waar je nieuwe dromen van kan horen.

Jij: en als je geen 6 stoelen hebt?

NiD024: indien je geen 6-8 stoelen hebt, of een te kleine ruimte, of dat gedoe allemaal niet wil, maar wel benieuwd bent naar die bijzondere ervaring van de dialoog, dan meldt jij je gewoon aan als Deelnemer van Nijmegen in Dialoog.

Jij: dat ga ik doen!

NiD024: Ho ho… nog even wachten! Vanaf 22 oktober 2012 12:00 uur worden de lokaties vrijgegeven en kan het aanmelden beginnen: Free Ticket, 1x per persoon per dialooggesprek en vol = vol.

Ook in 2012 gaat Nijmegen in Dialoog: van 1 tot 10 november!

Vanaf 22 oktober 2012 – 10 dagen voor het begin van de 10 daagse dialooggesprekken – staat het actuele aanbod vermeldt. Het nieuwe aanbod aan tafels, deelnemers en gespreksleiders zal dan dagelijks groeien! Volg twitter en facebook waarin en we jou op de hoogte houden. Kom dus snel weer langs en ontdek hoe jij bij kan dragen aan Nijmegen in Dialoog 2012! Nijmegen is dat meer dan waard!

Het doel van Nijmegen in Dialoog is door middel van ‘De Dialoog’ nieuwe verbindingen te maken, kris kras door de samenleving in onze stad heen, waardoor nieuwe inzichten, ideeën, kansen en concrete projecten ontstaan die bijdragen aan harmonie en samenhang in onze stad!

Thema 2012 in Nijmegen: Zorg voor Verbinding!

 

 

13/11/2012 15:04 pm · 1 comment

Dema Vahi december 5, 2012 om 11:09

Kan ik me ook ergens abonneren op een nieuwsbrief of rss feed? Wil hier ook weleens aan meedoen!

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: