Nederland in Dialoog

Onder de vlag Nederland in Dialoog wordt in ruim 67 plaatsen in Nederland jaarlijks de Dag van de Dialoog georganiseerd. Het doel van Nederland in Dialoog is om mensen met elkaar in gesprek te brengen over thema’s die lokaal spelen. Door in kleine groepen aan dialoogtafels ervaringen, ideeen en dromen uit te wisselen, ontstaat er ruimte voor een gelijkwaardig gesprek, inspiratie en nieuwe inzichten. De uiteenlopende achtergronden van de deelnemers draagt bij aan het vergroten van kennis over elkaar en vormt de basis voor wederzijds respect (klik hier voor meer informatie).

Nationale Week van de Dialoog
In november 2011 wordt er in 67 plaatsen een Dag van de Dialoog georganiseerd. Deze Nationale Week van de Dialoog vond in 2008 voor het eerst plaats. Door gezamenlijk op te trekken wordt de zichtbaarheid en maatschappelijke waarde van het voeren van dialoog in Nederland vergroot.

Coördinatie
De coördinatie van Nederland in Dialoog is in handen van Art.1 en Nieuwe Maan en wordt ondersteund door een coalitie van nationale partners en ambassadeurs.

De Dag van de Dialoog
Klik hier om te zien welke steden ondermeer mee doen aan de dag van de dialoog hier

Link naar Nederland in Dialoog: www.nederlandindialoog.nl

06/05/2009 23:01 pm · 0 comments

Like this post? Post Comment, Download and Subscribe RSS

Comments on this entry are closed.