Programma Campagne Week van de Dialoog in Nijmegen

22/10/2013

Week Programma

ma 04/11 Maandag in Dialoog
Een dialoogesprek voor traditionele ‘ik ben op maandag vrij’ beroepen: Kappers in Dialoog, Horeca in Dialoog etc. Nijmegen in Dialoog stuurt via tweets de oproep tot deelname aan de dialooggesprekken.

di 05/11 Dag van de Dialoog 024
de jaarlijkse dag vol gesprekken, op verschillende locaties, verspreid door de stad, vaak georganiseerd door liefhebbers van de dialoog, vaak specifieker op het deelthema en met een doelgroep

wo 06/11 HAN in Dialoog
Een tafel rond het thema “meer doen voor je buurt”

do 07/11 nog niet bekend…
Opties zijn: Bieb in Dialoog, Scholen in Dialoog, Doelgroep in Dialoog, Lux in Dialoog, Raad in Dialoog, Ambtenaar in Dialoog, etc

vr 08/11 Ondernemers in Dialoog
bij Open Coffee, middaglunch en/of eindeweeksborrel.

za 09/11 Partners in Dialoog

In dit eerste lustrumjaar wil Nijmegen in Dialoog aan elke dialoogtafel graag 2 bewoners van Lent, Centrum en Oost aan tafel. Om van elkaar te horen en te leren wat “samenwerken samenleven” betekent in jou huis, met je buren, binnen jouw straat, of buurt, of wijk. Bij voldoende deelname is een verdiepende uitsplitsing naar tafelthema mogelijk, waardoor deelname aan de Tafel van Vertrouwen, Tafel van Waardering, Tafel van Erkenning, Tafel van Verbinding mogelijk wordt. Elke tafel heeft een deskundige dialoogbegeleider. Deelanem per wijk (3 stellen uit de wijk aan tafel is ook een optie) Bij deelname boven 50 personen wordt een boeiend voorprogramma geprogrammeerd.

Er is nog niets georganiseerd, doch indien het wil gaan bestaan, groeit het tot een aanvaardbaar aantal tafels om mee te starten. Wie gaat op zoek naar ruimten? Wie informeert zijn/haar netwerk? Zie ook Mijn Buuertje.

zo 10/11 Supporters in Dialoog
NEC ontvangt AJAX supporters, vóór de wedstrijd, voor een dialooggesprek.
Afsluiting van 1e Lustrum. Wie is de sponsor?

22/10/2013 5:03 am · 0 comments